Pronans, gir til de som virkelig trenger det!

Pronans alltid på plass. Torbjørg Feuth med Snorre (V) og Tom (H) Pronans alltid på plass. Torbjørg Feuth med Snorre (V) og Tom (H)

Høsten har bitt seg fast og da er det på tide og se fremover. Planene fremover for oss i Casas da Noruega er klare; 2020 stiller vi med "jente-lag" (avgangselevene) i Norway Cup. Dette krever planlegging og sponsorer må på plass.

Jeg tok en prat med Daglig leder i Pronans  Torbjørg Feuth som har blitt en solid sponsor for vårt prosjekt for å gi barn og ungdom utdannelse i slummen av Rio de Janeiro i Brasil. 

"Vårt ønske sier Torbjørg, er at vi sammen med våre kunder skal kunne gi deler av overskuddet til de som virkelig trenger det. I en materialistisk hverdag der mange tenker på egen lommebok, ønsker vi å rette fokus på hva vi kan gi tilbake til de som faktisk trenger det.
Det Casas da Noruegas gjør, er noe som treffer oss rett i hjertet. Det at vi, sammen med våre kunder, kan gjøre noe for at noen skal få en lettere hverdag er med på skape en stolthet i vår organisasjon. Det være seg matkasser, nye skoler, idrettsanlegg eller bare at noen kan få lov til å legge seg mette, gjør at vi føler at vi bidrar i hvert fall LITT mer tilbake til våre brødre, søstre, barn- og barnebarn som er litt mindre heldige enn oss".

Dette er gode ord å få med oss i vårt arbeide. Vi gleder oss til fremtiden med Pronans og kan love at det også vil komme våre samarbeidspartnere, sponsorer og private følgere tilgode. Sjekk nettsiden www.pronans.no 
Sjekke forsikringer? fyll ut kontaktskjema og send inn evt. ring Torbjørg 992 64 206
 

Fakta Pronans
Pronans ble etablert i 2016 og har kontorer i Oslo, Bodø og Kristiansand.
Selskapet teller pr. 1.10.2019 -  25 ansatte.
Skadeforsikring til privat og bedriftsmarkedet.
Livs- og uføreforsikring.
Barneforsikring.
Lovpålagt tjenestepensjon (OTP).
Garantier (husleie og bygg).
Egen kontaktperson med direkte tlf.
nettside: www.pronans.no

Kommenter gjerne:

siste kommentarer

siste kommentarer

arkiv

Lenke

-

Etikettsky