Hva skal vi spise til jul?

I Norge har vi mange forskjellige juletradisjoner og mange av tradisjonene dreier seg om julematen. Pinnekjøtt, juletorsk, lutefisk, ribbe og alt det deilige tilbehøret vi dekker bordet med...men, slik er det langt i fra for noen.

Tenk deg tanken at du ikke kan sette mat på bordet til dine barn på julaften... Ganske utenkelig for de fleste i Norge, men tragisk nok er dette mer vanlig for mange mødre i slummen av Rio de Janeiro i Brasil.

Her er juleforberedelsene noe helt annet enn windows-shopping og juleselskaper. Mange mødre i slummen av Rio gruer seg til jul, ikke for julerengjøring og stress, men for hvor de skal finne noe spiselig for seg og sine barn.

La oss alle hjelpe til og gjøre julen til noe minnerikt og hyggelig for så mange mødre som mulig. I år som i fjor og årene før har vi samlet inn penger og kjøpt inn mat til mødre og deres barn, vi deler ut matkasser som består av 21 kg. næringsrik mat. På toppen av matkassen til jul legger vi inn en kjekspakke med sjokoladetrekk slik at barna får noe ekstra til jul.

Du kan bidra til å gjøre en stor forskjell for noen
Vippse din støtte til 126 213 


Vi har det godt i Norge, det skal vi ikke ha dårlig samvittighet for! La oss da vise at vi bryr oss og gi en hjelpende hånd, til de som trenger vår hjelp. Takk for at du deler budskapet og hjelper.

Leave a comment:

archive

keywords