Ukens intervju er Flight Park AS

Flight Park ansatt Kaja og markedsdirektør Richard Kaarbø  på Oslo flyplass Flight Park ansatt Kaja og markedsdirektør Richard Kaarbø på Oslo flyplass

Gjennom de siste månedene har vi skrevet om våre sponsorer og samarbeidspartnere som alle har involvert seg i den veldedige organisasjonen Casas da Noruega. Noen sponsor-samarbeid har startet med et møte mens andre har startet som en spontan reaksjon fra sponsorens side. Det sistnevnte var tilfellet for ukens sponsor, Flight Park AS.
 
Prosjektleder for Casas da Noruega Snorre Holand beskrev dette godt på Facebook i slutten av oktober i år. Han var da på vei til prosjektet i Rio de Janeiro med 8 “stappfulle” kofferter med klær som han skulle dele ut til barna til jul. Når han ankom flyplassen på Gardermoen (OSL) ble han mottatt av personell fra Flight Park. “Tre ansatte tok meg imot på utsiden av ankomsthallen og lurte på om jeg trengte hjelp med bagasjen? De ansatte på Flight Park bar inn all bagasjen, helt inn til check-in og som ikke dette var nok var parkeringen for nesten 3 uker spandert av Flight Park”, forteller en veldig blid Holand.
 
“Det som startet ut som en veldig hyggelig overraskelse på meg, var starten på et nytt og godt sponsorsamarbeid for Casas da Noruega”, sier Holand. Denne uken ble samarbeidet formalisert i møte med Rikard Kaarbø som er Markedssjef for Flight Park AS. Det ble lagt planer for neste prosjektreise til Brasil hvor Flight Park AS vil besøke prosjektet. Kaarbø reiser allerede i februar 2018 til Rio de Janeiro for å lære prosjektet bedre å kjenne. Det blir spennende å lære mer om dette sosiale prosjektet for barna i slummen av Rio de Janeiro. “Jeg ser frem til å besøke den norske skolen og ikke minst det at vi skal få delta på utdeling av mat til fattige mødre med barn, ute i favelaen. Dette er min første tur til Brasil og jeg ser jeg veldig frem til turen”, sier Kaarbø.
 
“Det at Casas da Noruega hjelper barn og mødre i slummen av Rio var det som vekket vår interesse. Vi i Flight Park AS er opptatt av å hjelpe de som virkelig trenger hjelp. Vi har 75 ansatte hvor mange kommer fra andre land samt at vi har ansatte som er tatt inn fra NAV som et ledd i at de har slitt med å skaffe seg jobb av forskjellige årsaker”.
 
Flight Park AS er en parkeringsservice på Oslo Lufthavn Gardermoen. De tilbyr en komfortabel form for parkering mens folk reiser. Kjør til avgangshallen når du reiser, bilen blir oppvarmet og klar når du kommer hjem igjen. “Vi har 24/7 bemanning og er kjent for å strekke oss lenger”, sier Markedssjef i Flight Park AS Rikard Kaarbø helt avsluttningsvis.

Leave a comment:

News archive

keywords