Casas da Noruega spiller internasjonal fotballturnering i Brasil

Casas da Noruega deltar for første gang i den internasjonale vennskapsturneringen, som arrangeres av Castelo Branco University og AMISUL (Sulacap Boligforening). Mesterskapet arrangeres i perioden 11. desember – 17. desember i Rio de Janeiro.

“Vi ble invitert til å delta med to fotball-lag”, sier Jair Ferreira. “Vi kommer til å stille med et jentelag U16 og et guttelag i klassen U23”. Vi startet utvelgelsen av spillere i dag, sier Jair videre. “På jentelaget skal vi ha 15 spillere, mens U23-laget til guttene skal bestå av 18 spillere”.

I turneringen vil det delta utøvere fra University of Ohio i USA i tillegg til de brasilianske lagene ACM, Castelo, NES/AMISUL, Futebol Arte, Projeto Doda, Projeto KAKA, projeto CDA og K-Sport.

Alt i alt vil det være en uke med idrett, kulturelle og sosiale aktiviteter, samt forelesninger om narkotikaforebygging. Det vil være en flott mulighet for alle deltakerne - gjennom erfaringsutveksling - å skaffe seg kunnskap og få vist frem sine talenter.
Hvem vet – kanskje åpner det seg nye muligheter for deltakerne, sier organisasjonskomiteen. Kampene vil bli spilt på Castelo Branco University i Realengo og i Aeronautics CDA i Campo dos Afonsos, i Rio de Janeiro.

Vi ønsker våre utøvere til lykke med deltakelsen, og håper at utbyttet står i stil til forventningene.

Leave a comment:

News archive

keywords