Sponsor intervju: Kontorland

Siden starten av september har vi publisert intervjuer med norske sponsorer av Casas da Noruega. Vi har snakket med sponsorene om hvorfor de har valgt å sponse vårt utdanningsprosjekt i Rio de Janeiro. Denne uken snakker vi med Daglig leder i Kontorland, Leif Overn på Nesbru.
 
Kontorland har vært en totalleverandør av kontor og IT løsninger med salg og support til bedriftsmarkedet i Norge og vært sponsor til Casas da Noruega siden 2015.
 
“Jeg har kjent til organisasjonen en stund, vi har kontorer bare 50 meter unna i bygget ved siden av Casas da Noruega her på Nesbru» smiler Overn. Vi ble sponsorer for ca. 1 og 1/2 år siden, vi mente at prosjektet passet godt inn med selskapets verdier og det har vist seg i ettertid at dette stemte godt med våre verdier, sier Overn.
 
I følge Overn var en av de veldig hyggelige overraskelsene at guttene som deltok i Norway Cup i 2016, gikk hen og vant hele Cupen. “Finalen i Norway Cup fulgte jeg med stor iver på TV. Det var en veldig god følelse og se guttene spille, vi følte alle en tilhørighet til laget. Jeg husker jeg sendte meldinger til ansatte, kunder og venner om at de måtte skru på TV’n og følge kampen“.
 
Fotballtrening er en av flere viktige aktiviteter på prosjektet vårt i slummen av Rio de Janeiro. Vi benytter barnas lidenskap til sport og aktiviteter for at de skal ta sin utdannelse og skolegang på alvor. I 2016 deltok Casas da Noruega i Norway Cup og Sandar Cup i gruppen gutter 18/19 år for første gang. Deltagelse i cupene hadde ikke vært mulig om det ikke hadde vært for våre sponsorer.
 
“Barna kommer fra fattige kår i slummen av Rio og de trenger motivasjon for utdanning. Vi i Kontorland forsøker å bidra, det er ikke snakk om de store pengene, men det gjør den helt store forskjellen“ sier Overn.
 
Les mer om Kontorland:
www.kontorland.no
www.facebook.com/kontorlandgruppen/

Leave a comment:

News archive

keywords