Sponsor intervju: AlfaCare

I serien med intervjuer av Casas da Noruega's sponsorer, følger denne uken et intervju med AlfaCare og Daglig leder Torkild Haugan.

AlfaCare ble stiftet i November 2002. Den har i dag 14 ansatte som har fokus på å finne riktige produkter til forebygging og lindring av muskel og leddskader og velvære. Mange av produktene brukes profesjonelt på fysikalske institutt, sykehus, institusjoner, så vel som på arbeidsplassen. Produktene benyttes både av private, mosjonister og toppidrettsutøvere.

Samarbeidet mellom AlfaCare og Casas da Noruega startet rett i forkant av Norway Cup i år. "Jeg husker jeg fikk en telefon fra Casas da Noruega", forteller Haugen. 

Bakgrunnen for denne telefonen var at Tom Dybwad i Casas da Noruega hadde forespurt en fysioterapeut hvem han burde kontakte vedr. førstehjelpsutstyr til fotball-laget. Svaret fra fysioterapeuten kom raskt og konsist - "Ta kontakt med AlfaCare."

"Spillerne fra skolen Casa da Noruega skulle komme til Norway Cup, og erfaringsmessig ville det være behov for bla. støttebandasjer, tape, isposer og annet vi finner i vårt varesortiment. Dette ønsket vi å bidra med og utstyrte laget med ønskede produkter", sier Haugan videre.

"Jeg husker den velviljen vi ble møtt med da jeg kontaktet AlfaCare og Haugan første gang”, sier Dybwad. "Lag en liste og send meg den - varene går med bud i morgen tidlig", var den umiddelbare responsen fra selskapet. - Slik service står det respekt av, sier Dybwad.

Haugan har aldri tidligere vært i Brasil, men dette vil nå endre seg. Allerede i oktober i år skal han delta i en internasjonal fysioterapikonferanse i Caldas Novas (ca 2 timers kjøring fra hovedstaden Brasilia). Her vil 12.000 personer delta. “Dette kan fort bli starten på et samarbeide med potensielle distributører i Brasil”, forklarer Haugan.

På spørsmål om hans inntrykk av Brasil nevner han at Brasil er kontrastenes land. –“Hyggelige folk, samt at landet sliter med store utfordringer. Mange hardt arbeidende personer og mange fattige som sliter enormt”, sier.

Avslutningsvis takker Haugan for at AlfaCare har fått muligheten til å bidra til dette sosiale prosjektet. “Vi kan ikke hjelpe alle men kan vi hjelpe noen, er det viktig for oss i AlfaCare”.

Mer om AlfaCare:
www.alfacare.no
www.facebook.com/alfacare.as

Leave a comment:

News archive

keywords