Interessant kombinasjon av utdanning og sport, sier daglig leder i ProfilSport

Denne ukens intervju er med daglig leder i ProfilSport, Kjetil Dahlgren. ProfilSport AS har nylig blitt en av Casas da Noruegas sponsorer. I forkant av årets Norway Cup ble vi kontaktet i forbindelse med at de hadde behov for noen synlige flagg. Når vi noen dager senere leverte flaggene på Ekebergsletta i Oslo under Norway Cup, bestemte vi oss for å prate mer med Casas da Noruega og høre om deres sosiale prosjekt.

I følge Dahlgren var det måten Casas da Noruega benyttet sport som en motivasjon for at barna skulle ta sin skolegang på alvor som vekket deres interesse for prosjektet. “På Norway Cup så vi med egne øyne hvor dedikerte barna var, og det var dette som avgjorde vår beslutning”.

Som Dahlgren sier, "det internasjonale mediebilde gir hovedsakelig et negativt bilde av Brasils favelaer og fattigdommen som rår ute i slummen. Så da vi fikk servert historien om Casas da Noruega og deres arbeid for de marginaliserte barna, ble vi både overrasket og veldig positive til prosjektet”.

Som daglig leder i ProfilSport AS sier er det nå flere og flere Norske bedrifter som ser seg om etter sosiale prosjekter de kan støtte direkte. “jeg har selv 3 døtre som driver med idrett i Norge, og selvsagt har de sponsorer. Det er viktig at barna i Norge ser hva barn i andre deler av verden har av utfordringer og sliter med”.

Dahlgren mener at sponsing av sosiale prosjekt er viktig for Norske bedrifter, men først og fremst råder han Norske bedrifter til å finne et sosialt prosjekt som har en klar strategi for prosjektet. “Vi er helt i startfasen på vårt samarbeide med Casas da Noruega og jeg vil råde andre bedrifter som leter etter et godt sosialt prosjekt som de kan sponse, om å gå inn på deres nettside og lese om prosjektet og ta direkte kontakt”. “det er viktig at vi hjelper dem med å hjelpe barna”, sier Kjetil Dahlgren som far og bedriftsleder avslutningsvis.

ProfilSport AS

ProfilSport AS ble startet i Oslo i 2010 av Kjetil Dahlgren sammen med Tom Skants. Begge har lang fartstid innenfor bransjen. Selskapet vil utvide i 2018 og satse ytligere innen nettbasert handel. Les mer: www.profilsport.no

Leave a comment:

News archive

keywords