Vi har fantastiske sponsorer!

Vi vil nok en gang takke våre sponsorer på det varmeste for deres oppriktige engasjement og støtte til vårt arbeid blant de fattigste i noen av Rio de Janeiros slumområder. Det er en fornøyelse å treffe næringslivsfolk med et stort hjerte og en høy bevissthet omkring det å bidra i arbeidet for å begrense fattigdom og nød. Hos oss er ingen bedrifter for små og ingen for store. Det ser vi også i det daglige arbeidet i Norge. Både små, mellomstore og store bedrifter viser en vilje til å finne måter å sponse vårt arbeid på når vi kontakter dem. For noen er det økonomisk støtte som er det mest hensiktsmessige, for andre er det donasjoner av nødvendige klær, utstyr eller annet.

Denne gangen vil vi rette en spesiell takk til bedriften Shades of Norway.
For mange er sikkert Shades of Norway kjent som en kvalitetsleverandør av alpinbriller, sportsbriller – raske sådanne, eller solbriller. Shades of Norway er også importør av ordinære briller – og på dette området fant Shades of Norway og Casas da Noruega en felles plattform for samarbeid.

Vi i Casas da Noruega har mer enn 500 elever innregistrert på skolen vår. En god del av disse sliter med redusert syn eller andre synsplager. Det er vanskelig å sitte på skolen og ta til seg lærdom dersom man ikke klarer å tyde det som står i bøkene eller det som skrives på tavla.
Det at vi har fått til et samarbeid med Shades of Norway, gjør at vi nå kan tilby gratis synstesting (i et samarbeid med en lokal optiker), og gratis briller til de elevene som har behov for det. Det har vært en etterlengtet ønske for oss å kunne tilby ekstra hjelp til de av elevene som har plager med synet. Med dette samarbeidet vil vi gjøre det daglige skolearbeidet enklere for mange av våre elever.

Ja – samarbeidet utgjør virkelig en forskjell for mange!

EN HJERTLIG OG EKTEFØLT TAKK TIL SHADES OF NORWAY.
Med et ønske om og en tro på et fortsatt godt samarbeid.

Legg igjen en kommentar