Sponsor intervju: Vestfold Maskintransport AS

I September introduserte vi en serie med intervjuer med sponsorer av Casas da Noruega. Hver uke publiserer vi en artikkel med intervju fra en av våre sponsorer som har engasjert seg i vårt sosiale utdanningsprosjekt, på Bancarios, i slummen av Rio de Janeiro.
 
Denne uken tar vi en prat med Roger Sommmerstad, eier av Vestfold Maskintransport AS som er lokalisert i Vestfold.
 
Første gang Sommerstad hørte om det sosiale prosjekt for barna i Rio de Janeiro var på et besøk hos Nasta AS (les tidligere intervju på siden). Senere leste jeg om Casas da Noruega i Magasinet NASTA NYTT og bestemte meg for å ta kontakt, jeg ringte og bestemte meg at jeg ønsket å hjelpe til med mat til Jul det året.
 
Sommerstad kjenner til det med å følge sin drøm. Etter å ha vært ansatt i 5-6 år i et transportselskap bestemte han seg for å sette drømmen sin ut i livet. Jeg ønsket å starte mitt eget Transportselskap og i januar i år satte han drømmene ut i live. “Det gjelder og ta sjansen, når den byr seg – ikke sant?”. I dag kjører firmaet over store deler av Norge og en del av Finland, men mye av kjøringen skjer i Vestfold.
 
Tross suksessen mener Sommerstad det er viktig og hjelpe de som virkelig trenger hjelp. Det som vekket min store interesse for prosjektet er at jeg selv har 2 barn. “I Norge har vi stort sett alt vi trenger, så det å støtte et slikt prosjekt er veldig nyttig, og en sann glede” sier Sommerstad. Vi takker Vestfold Maskintransport for deres støtte og ønsker en god tur videre.

Leave a comment:

News archive

keywords