Utdanning er den viktigste veien ut av fattigdom og nød, sier Bingo CEO 

Første gang Mariann Martinsen hørte om prosjektet Casas da Noruega var tilbake i 2012. Martinsen er Bingo AS Daglid leder  og driver i dag 5 bingoer og er en av sponsorene til det sosiale prosjektet på Bancarios i Rio de Janeiro. 

Samarbeide med Casas da Noruega startet med deltagelse i lotteriet Copa 14. Dette var et sponsor-lotteri hvor premien var en tur til Rio de Janeiro, “og slik startet det hele”, forteller Mariann Martinsen.

I henhold til lotteriloven kontrollert av Lotteritilsynet,må alle bingoentreprenører i Norge fordele en del av omsetningen sin til ideelle lag og foreninger. Dette er organisasjoner som idrettslag og skolekorps, i tillegg til organisasjoner med veldedig, kulturell og humanitær tilknytning. 


“Vi valgte Casas da Noruega fordi det er et veldig godt prosjekt: de har bygd sin egen skole ute i en av Rios slumområder, og jeg hørte nylig at de har tatt inn enda flere elever dette året. Å støtte et slikt prosjekt er veldig viktig! Utdanning er den viktigste veien ut av fattigdom og nød”, sier Martinsen

Selv om dette er det første sosiale prosjekt Martinsen støtter, er det ikke første gang hun er i Brasil. “For mange år siden var jeg på Cruise på Amazonas hvor vi bla. Besøkte Manaus. Selv om jeg ikke ble kjent med folket, fikk jeg høre mange historier om klasseforskjellene i Brasil”.

I dag driver Mariann Martinsen fem Bingoer i Norge. Mariann’s mor var den som startet det hele med Tråkka Bingo tilbake i 1992, Mariann jobbet da med regnskapet for sin mor. I 2007 tok Mariann over som daglig leder og veksten har vært jevn frem til dd.

I 2010 ble Slemmestad Bingo startet, så startet vi Bø SenterBingo i 2012, Lykkespill i 2015 og deretter Rjukan Bingo i 2016.

Tilsammen så har vi med 57 foreninger som blir sponset via bingomidler. 

Les mer om Bingo AS:

https://www.facebook.com/bingotraakka/
https://www.facebook.com/Slemmestad-Bingo-As-262183343795959/
https://www.facebook.com/Lykkespill/
https://www.facebook.com/bingoRjukan/
https://www.facebook.com/B%C3%B8-SenterBingo-434666569909079/

Leave a comment:

News archive

Etikettmoln