CdN er et fantastisk prosjekt, sier Daglig leder i Sterkstrøm

Hver mandag snakker vi med en av våre sponsorer for å bli litt bedre kjent samt høre med de om deres verdier og forhold til Casas da Noruega. Denne uken snakker vi med Daglig leder Kenneth Melzer i Sterkstrøm AS.
 
Sterkstrøm AS er en elektro-bedrift med høy faglig kompetanse innenfor fagområde nyinstallasjon og rehabilitering i eneboliger og leiligheter. Selskapet har 18 ansatte og ble etablert i Oslo i 1946. Sterkstrøm var en av våre første sponsorene. Selskapet er delt i to avdelinger: Nybygg tar for seg elektroinstallasjoner ved oppføring av nye eneboliger og leiligheter, mens Serviceavdelingen har ansvar for vedlikehold og rehabilitering.
 
”Vi har vært sponsor av Casas da Noruega i 6 år nå. Første gang jeg hørte om prosjektet var i samtale med Tom Dybwad, her fikk jeg høre om prosjektet og deres arbeid for å gi barn skolegang ute i slummen av Rio de Janeiro. Det at de benyttet barnas lidenskap som motivasjonsfaktor for at barna skulle ta sin utdannelse på alvor, syns jeg var en veldig god ide”, husker Melzer.
 
Melzer og Sterkstrøm AS er stolte av å være en del av prosjektet og forteller at han kunne ha sponset små prosjekter her og der i Norge, eller velge dette prosjektet og gjøre en stor forskjell for barna i slummen. ”Vi valgte det siste”, sier Melzer.
 
Gjennom sitt engasjement i Casas da Noruega besøkte Kennet Melzer prosjektet i 2013. ”Det var helt utrolig å få oppleve prosjektet ute i slummen sammen med Prosjektleder og Grunnlegger Snorre Holand, det ga meg litt nye perspektiver på livet”, sier Kenneth Melzer.
 
”Jeg oppfordrer andre selskaper til å ta del i prosjektet, det er et fantastisk prosjekt. Det er et helt utrolig arbeid som Snorre Holand gjør for barna! Det at de kombinere barnas lidenskap med skolegang, er bare helt fantastisk”.
 
”Foruten om årlig spons av prosjektet hjelper vi til på flere fronter. Vi gikk inn i år som sponsor da de eldste elevene på skolen skulle til Norway Cup og Sandar Cup. Vi var med fra starten av byggingen av skolen Casa da Noruega og besørget det elektriske anlegget. Deretter har vi sørget for strøm til husene som skal romme gatebarn og utsatt familier som i dag bor på gata”.
 
Vi takker Kenneth Melzer og Sterkstrøm AS for deres tilstedeværelse og deres engasjement i vårt prosjekt, dere utgjør en stor forskjell!
 
Les mer www.sterkstrom.no

Leave a comment:

News archive

keywords