Jeg er stolt av å være en del av dette, sier Føyen

Det tredje intervjuet i serien om sponsorer av Casas da Noruega er med Direktør og grunnlegger  av Føyen Management Services AS, Johan Føyen.
-   Først av alt Føyen, la oss høre litt om firmaet Føyen Management Services.

Vi er et fullservice regnskap og revisjonsfirma samt at vi har egen-utviklet økonomiske rapporterings systemer for næringslivet. Alt for å forenkle hverdagen for våre kunder.
Det er nå over 30 år siden vi startet firmaet og har i dag 10 ansatte og ca 150 kunder i segmentet små og mellomstore selskaper. Dette er både Norske og utenlandske selskaper.

Føyen Management Services har vært sponsor av prosjektet siden 2013 og fulgt utviklingen på kloss hold. Første gang jeg hørte om prosjektet ønsket jeg finne en løsning på hvordan vi som selskap kunne bidra. Det skulle vise seg at behovet for kontorer for Casas da Noruega var et behov som vi kunne dekke. Det ble derfor stilt kontorlokaler til disposisjon for organisasjonen fra vår side.

Dette har vist seg særdeles positivt for både oss som bedrift og organisasjonen. Vi har fulgt utviklingen tett gjennom all informasjonen vi har fått bla. I lunsjrommet. Her har vi fått god informasjon om hvordan prosjektet har utviklet seg, vi har tatt del i deres bygging av skole og deres brennende engasjement for barna og viktigheten av at barna i slummen av Rio de Janeiro får utdanning og en mulig fremtid ut av fattigdom og nød.

Å være så tett på prosjektet har tilført oss alle i selskapet en stor glede også forretningsmessig. “Jeg setter stor pris på det arbeide de gjør for de vanskeligst stilte i slummen og er stolt og kunne være en del av dette” sier Johan Føyen i Føyen Management Services AS.
 
Les mer om selskapet på:
www.fms.no
www.facebook.com/BedriftsNavigering/
 

Leave a comment:

News archive

keywords